۸ سؤالی که درباره سمعک می‌پرسند
نوشته شده توسط : admin
چه کسانی به سمعک نیاز دارند؟
هر فرد مبتلا به کاهش شنوایی که افت شنوایی وی به حدی رسیده باشد که باعث اختلال در برقراری ارتباط با محیط پیرامون شود، نیازمند استفاده از سمعک است. فناوری امروز امکان آن را فراهم آورده که تقریبا اغلب مبتلایان به کاهش شنوایی، قادر به سودبردن از یکی از انواع سمعک‌ها باشند.

سمعک چند نوع است؟
سمعک انواع زیادی دارد اما انواع پرکاربردتر سمعک‌ها عبارتند از سمعک‌های پشت گوشی، سمعک‌های داخل لاله گوش، سمعک‌های داخل کانال گوش، سمعک‌هایی که کاملا داخل مجرای گوش قرار می‌گیرند (نامرئی)، سمعک‌های هدایت‌کننده صدا از سمت سالم و سمعک‌های شبیه به رادیوی جیبی.

علت سوت زدن سمعک چیست؟
کم بودن فاصله میکروفن با مبدل صوت سمعک، وجود موم در مجرای گوش و چفت‌نشدن قالب سمعک در مجرای گوش از علت‌های اصلی سوت‌زدن سمعک هستند.

برای افزایش عمر باتری سمعک چه کار کنیم؟
می‌توان در زمان استفاده‌نکردن از سمعک، خصوصا هنگام خواب دریچه محل جاگذاری باتری را بدون خارج کردن آن باز کرد.

برای تمیزکردن سمعک از چه روشی استفاده کنیم؟
آب، دشمن وسایل الکتریکی است بنابراین بهترین راه برای تمیزکردن بدنه سمعک استفاده از یک دستمال خشک است. در انواع سمعک پشت گوشی می‌توان قالب را از خود سمعک جدا و پس از شستشو با آب گرم و صابون و خشک کردن کامل مجددا آن را به سمعک متصل کرد.

استفاده‌کنندگان از سمعک با مشکل موم گوش چه کنند؟
استفاده‌کنندگان از سمعک باید همیشه مراقب موم گوش خود باشند چون با وارد کردن سمعک به گوش ممکن است موم گوش به داخل رانده شود و روی پرده صماخ تجمع یا اینکه سوراخ سمعک را مسدود کند. استفاده‌کنندگان از سمعک باید از متخصص گوش و حلق و بینی یا ادیولوژیست‌ها برای پاکسازی مرتب گوش خود کمک بگیرند. به هر حال به هیچ‌وجه نباید از گوش پاک‌کن استفاده کرد. انواع مختلفی از محافظ‌های موم برای سمعک‌ها وجود دارد.

استفاده‌کنندگان ازسمعک در صورت بروز گوش‌درد چه کنند؟
گاهی اوقات گوش‌درد ناشی از اندازه نامناسب یا چفت‌نشدن قالب سمعک یا حرکت نامناسب فک است اما ترشح چرکی همیشه علامتی هشداردهنده است که می‌تواند ناشی از عفونت‌های مجرای گوش از جمله عفونت‌های قارچی یا پارگی پرده صماخ باشد. در صورت بروز چنین مشکلی حتما به پزشک مراجعه کنید.

استفاده‌کنندگان از سمعک چگونه با تلفن صحبت کنند؟
می‌توان هنگامی که به صحبت فردی از پشت تلفن گوش می‌کنید محل میکروفن گوشی را با انگشت مسدود کنید تا از انتقال صدای محیط به داخل گوشی و تشدید آن جلوگیری شود.
منبع:aftabir



:: بازدید از این مطلب : 54
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 مرداد 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: